ONLINE UW GOLFLES BOEKEN

Via deze pagina kunt u online golflessen boeken. Klik op de foto van uw pro om uw les(sen) te boeken. Wilt u beginnen met golf? Bezoek dan de Golfles pagina met uitleg over de mogelijkheden.

Klik op foto van uw Pro om te boeken

VANDAAG - maandag 30 maart 2020

ZIE HIERONDER VOOR ACTUELE BAAN STATUS

Zomergreens

Wintergreens

Trolleys

Buggies

Plaatsen

Qualifying

Approaching Green

Putting Green / Chipping Green

Driving Range

Terras

MEDEDELINGEN

MEDEDELING IVM CORONA VIRUS:

CLUBHUIS, BAAN & OEFENFACILITEITEN GESLOTEN

 

UPDATE ZONDAG 15/3/2020 (21.45uur)

Door recente ontwikkelingen en adviezen t.a.v. het coronavirus, informeren wij u graag over het volgende:

Nieuwe overheidsmaatregelen d.d. 15/3, om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben grote consequenties voor de maatschappij en ook voor golf:

Horeca en sportclubs moeten tot en met 6 april de deuren volledig sluiten en al bestaande maatregelen worden tot die datum verlengd. Voorlopig betekent dit concreet dat:

- ONS CLUBHUIS CONFORM REGELGEVING HELAAS GESLOTEN IS.

HETZELFDE GELDT (VOORALSNOG) VOOR DE BAAN EN DRIVING RANGE

- CONTROLEERT U S.V.P. REGELMATIG DEZE WEBPAGINA VOOR UPDATES!

HARTELIJK DANK VOOR UW BEGRIP  / MEDEWERKING! 

 

 

Businessclub

Business Club
De business club van Golf Parc de Pettelaar biedt u naast sportief genot vele commerciele mogelijkheden. Met een business club pakket op maat vinden we de 'perfect fit' voor uw business. Met onze prachtige 9 holes baan, uitstekende oefen en clinic faciliteiten en een gezellig bourgondisch clubhuis kunnen we u op vele manieren van dienst zijn.

De voordelen die het lidmaatschap van de business club u kan bieden zijn net zo veelzijdig als de golfsport zelf.

Golf
Golf geniet een steeds grotere populariteit, zeker in het zakelijk leven. Dat mag geen wonder heten. Want waar anders kun je in een heerlijke natuurlijke omgeving sportiviteit, gezelligheid en vaak ook zakelijkheid zo goed combineren. Waar anders verloopt het leggen van contacten zo vanzelfsprekend.

De uitstekende kwaliteit van Golf Parc de Pettelaar wordt overal erkend. Geen wonder dat diverse bedrijven met veel interesse zijn ingesprongen op de zakelijke mogelijkheden van de golfbaan, en dat de belangstelling van het bedrijfsleven blijft groeien.

Perfectly fit for your business
Binnen het unieke karakter van Golf Parc de Pettelaar is een bijzondere plaats ingeruimd voor de Business Club, binnen het concept van 'perfectly fit for your business'. Dit houdt in dat u uw deelname aan de business club exact kunt afstemmen op de wensen die u heeft. Het basis pakket kan naar uw wensen worden aangevuld tot een volledig pakket.

Het basispakket bestaat uit de volgende onderdelen: een bedrijfsabonnement, vermelding op het sponsorbord bij de entree en de driving range, de mogelijkheid om op rekening gebruik te maken van de catering faciliteiten, en deelname aan de Business Club competitie. En, voor wie meer wil, kan er meer…….

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Bart de Jongh,     tel. nr.: 073-6136630, e-mail: info@pettelaar-golf.nl Uw kunt ook het informatieformulier gebruiken.

Business Club Competitie
Voor de stand in de Business Club competitie kunt u hier klikken

Business Club leden
Voor een overzicht van de Business Club leden kunt u hier klikken

Ook golfen bij Golf Parc De Pettelaar?

Golf lessenGolf ClinicsReserveren

ACTUEEL

 • 31
  dec
  Clinic op GolfParc de Pettelaar

  Wilt u een familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of met een vriendengroep een uitje organiseren dan bent u bij ons aan het juiste adres.
  Lees verder »
 • 06
  dec
  Aangepaste openings tijden tijdens de feestdagen

  Beste leden en gasten, het jaar nadert zijn einde en wij hebben op een aantal dagen wat aangepaste openingstijden.
  Lees verder »
Bekijk complete overzicht »